Фото: Пиксабеј

Кога и како ќе почне второто полугодие ќе се знае пред крајот на распустот на учениците, заклучи Комисијата за заразни болести, која своите предлози ќе ги заснова врз основа на моменталната епидемиолошка состојба со ковид-19. За тоа, пак, како треба да се одвива наставата, дали онлајн или со физичко присуство, дали треба да се одложи второто полугодие, има многу поделени мислења.

Каков е вашиот став?
Споделете го со одговор на анкетата.

*Оваа анкета не е на научна основа