Што би било Русија да ѝ дели совети на Македонија?

547

Амбасадата на Русија преку Твитер упати реакција во пресрет на референдумот на 30 септември.

– Деновиве не е реткост странски лидери да им сугерираат на граѓани на Македонија како да гласаат за референдумот. Интересно, што би било вакви „совети“ да дели официјален претставник на Русија – пишува во твитот на Руската амбасада.