Сообраќајот на патот Прилеп-Градско утре со прекини

84

На експресниот пат Прилеп–Градско, делница Фариш–Дреново, утре поради градежни работи ќе има прекини на сообраќајот.

Прекините ќе започнат во 9 и 11 часот и ќе траат околу 30-45 минути. После 11.45 часот сообраќајот ќе се нормализира.