Сообраќајка кај скопската обиколница

621
Фото: илустрација

Поради сообраќајна незгода на скопската обиколница кај клучка Радишани, во правец од Волково кон Смилковци, сообраќајот е во прекин, информира АМСМ.

Возилата се пренасочуваат кај клучката Качанички пат кон Скопје.