Снегот не го попречува авиосообраќајот

140

Интензивните врнежи од снег засега не предизвикуваат проблеми во одвивањето на авиосообраќајот на Меѓународниот аеродром Скопје.

Според информациите од веб страницата на скопскиот аеродром, од изутрината се реализираат предвидените полетувања и слетувања.

На аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид за денеска не се предвидени летови.