„Св. Кирил и Методиј“ неработен за сите граѓани

186

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 24 Мај, петок – „Св. Кирил и Методиј“, Денот на словенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Македонија им го честита празникот.