Прослава во Градски парк по повод поканата на НАТО

1647
фото Маја Јаневска-Илиева

Вечерва во Градскиот парк во Скопје се одржува прослава по повод поканата за зачленување на Македонија во НАТО.

Пред присутните настапуваат групата „Архангел“, Кирил Џајковски и Kepurdhat.

Освен во Скопје, прослави по истиот повод се одржуваат уште во 14 македонски градови.

фото Маја Јаневска-Илиева