Познатиот карикатурист Анджеј Краузе го илустрираше референдумот

3338

Познатиот полски карикатурист Анджеј Краузе ја претстави ситуацијата поврзана со слабата излезеност на рефенредумот во Македонија, преку илустрација за британски „Гардијан“.