Почитувани читатели, тимот на „Нова Македонија“ увиде дека на голем број продажни места денешното издание на весникот се продава без албумот за самолепливи сликички за ЕП 2020 на „Панини“.

При купување на весникот, од вашиот продавач побарајте го и албумот кој ви следува. Ве молиме и да нѐ известите не нашата мејл-адреса [email protected] доколку забележите продажно место на кое „Нова Македонија“ се продава без албумот на „Панини“.

Ве известуваме дека во сите издадени примероци од денешното издание на „Нова Македонија“ имаше и албуми за ЕП 2020 на „Панини“.