Отворање на пензионерски спортски игри во Радовиш

316

Премиерот Зоран Заев заедно со министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска денеска ќе присуствуваат на отворањето на пензионерските спортски игри во Радовиш.

Пензионерските спортски игри се одржуваат пред спортската сала „25ти Мај“ во овој град.