Нормализиран сообраќајот на патот Удово – Валандово

49

Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Удово – Валандово што утрово беше во прекин поради спортска манифестација.

Како што соопшти АМСМ, сообраќајот се одвива нормално од 11 часот, а претходно се пренасочуваше по автопатот.