Нормализиран сообраќајот на патот Струмица – Ново Село

80

Сообраќајот на магистралниот пат Струмица – Ново Село е нормализиран, информираат од Автомото сојузот на Македонија.

Прекинот на сообраќајот беше поради сообраќајна незгода.