Наизменично пропуштање на возилата на патот Прилеп-Крушево

154

Сообраќајот на регионалниот пат Прилеп – Крушево од 19.30 часот се одвива со наизменично пропуштање на возилата, соопшти Автомото сојузот на Македонија.

Поради сообраќајна незгода што се случи попладнево на патот Прилеп – Крушево, сообраќајот од 17.40 часот беше целосно во прекин.