Затворен Евзони поради штрајк на грчките цариници

253

Поради штрајк на грчките цариници утре ќе биде затворен граничниот премин Евзони.

– Денеска раководителот на смена на ПС за ГП и ГН Богородица е информиран од раководител на смена на ГП Евзони дека поради 24 часовен штрајк на грчките царински служби, ГП Евзони ќе биде затворен за секаков вид на сообраќај од 05,00 часот на 24.11.2020 до 05,00 часот на 25.11.2020 година – соопшти МВР.