Во прекин сообраќајот на патот Удово-Валандово

117

Поради одржување спортска манифестација организирана од општина Валандово, сообраќајот на патот Удово – Валандово е во прекин од 8:45 часот.

Како што соопштуваат од Автомото сојузот на Македонија сообраќајот ќе се пренасочува по автопатот.