Фото: Маја Јаневска-Илиева

Секторот за внатрешни работи Скопје (СВР Скопје) синоќа пронајде гробница на Матка.

Полицајци кои вршеле обиколка  во Горна Матка, во близина на карпите, пронашле човечки труп во фаза на распаѓање – соопштуваат од полиција.

Засега нема официјални информации за идентитетот на жртвата