ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи протест со возила против поскапувањето на струјата

106

ВМРО-ДПМНЕ утре ќе одржи нов протест против поскапување на електричната енергија. Протестот ќе започне во 18 часот од СЦ „Јане Сандански со возила до Регулаторна комисија за енергетика, информира партијата, од каде повикуваат да се почитуваат мерките за заштита од ковид-19, со носење на лична заштитна опрема.