АМСМ: Лавина на патот Маврово-Дебар, сообраќајот се одвива по една лента

81

Поради лавина од снег сообраќајот на патот Маврово-Дебар се одвива наизменично по една коловозна лента.

Од Авто мото сојузот на Македонија информираат дека лавината се наоѓа кај местото викано „Врбјанска раскрсница“ и оти се појавила околу 13:20 часот.