Сопругата на претседателот, Стево Пендаровски, Елизабета Ѓорѓиевска, се вакцинираше против коронавирусот.

Таа објави фотографија на Фејсбук.

– Детска и превентивна стоматологија-вакцинирани! – напиша Ѓорѓиевска.