Од утре автобусите на ЈСП ќе сообраќаат во две смени до 19 часот

334

Од утре јавниот превоз ќе сообраќа до 19 часот, во две смени, од 5 до 9, па од 13 до 19 часот.

Од сабота (25.04.2020 год) од 15 часот до понеделник (27.04.2020 год) до 5 часот, јавниот превоз нема да функционира. За деталите за режимот на јавен превоз во сабота, ЈСП ќе достави информации до јавноста во текот на утрешниот ден.