Нухиу: Имаме петмина заразени со коронавирус во полицијата

287

Заменик-министерот за внатрешни работи, Агим Нухиу, преку Фејсбук информираше дека во полицијата има петмина вработени заразени со коронавирус.

– Потврдено дека имаме позитивни петмина вработени во полицијата, додека во полициската станица „Петровец” постои реален ризик. Ги повикуваме вработените во полицијата за поголемо внимание во соочувањето со настанатата состојба – напиша  Нухиу на Фејсбук.

Virusi Covid-19 ka filluar të godasë Ministrinë e Brendshme. Të konfirmuar kemi 5 punonjës të policisë, kurse në…

Posted by Agim Nuhiu on Понеделник, 30 март 2020