Делегацијата на ЕУ во Скопје донираше производи за заштита од вируси во Кичево

82
фото: Зоран Антески

Канцеларијата на Европската Унија во Скопје, денес на општина Кичево ѝ донираше средства за заштита од ковид-19.

Се работи за заштитни маски, средства за дезинфекција на простории и гелови за дезинфекција на раце, што е дел од програмата за подарок на производи за заштита од вируси.

З.А.