Апелација ги одложи расправите закажани за во април

147

Јавните седници и расправи пред Апелациониот суд Скопје, закажани во периодот од 30 март до 30 април, се одлагаат.

Дополнително странките и јавноста ќе бидат известени за денот на одржување на одложените седници и расправи, известија од судот.