Филипче: Почнавме со терапија против ковид-19, немојте да ја земате сами

541

Денес започнавме со терапија за ковид-19 кај двајца пациенти. Оваа терапија исклучиво се дава по препорака на лекар, никако да не се зема на своја рака, напиша министерот за здравство Венко Филипче покрај објавеното видео на неговата официјална фејсбук-страница.

Денес започнавме со терапија за Ковид-19 кај двајца пациенти. Оваа терапија исклучиво се дава по препорака на лекар, никако да не се зема на своја рака.

Posted by Венко Филипче on Среда, 25 март 2020