Црна Гора го прошири списокот за влез без ограничувања, Македонија повторно ja нема

139

Црна Гора го прошири списокот на земји чии граѓани имаат право да влезат во земјата без ограничувања.

Од утре граѓаните на Азербејџан, Белорусија, Канада, Русија, Украина и на Зимбабве може да дојдат во Црна Гора, без ограничувања, пренесува „Вјести“.
Македонија сè уште не е на проширениот список.