Почина Амди Бајрам

1305

На 64-годишна возраст денеска почина Амди Бајрам политичар и долгогодишен пратеник во републичкото Собрание.

Амди Бајрам веќе подолго време имаше здавствени проблеми, а првите инфомации велат дека срцеви проблеми се причина за смртта.