Груевски: Секој втор ден нова афера, нов скандал

882

Поранешниот премиер и лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, се огласи преку Фејсбук од Будимпешта, каде што доби политички азил, коментирајќи ги актуелните случувања во Македонија. Тој се осврна на телефонските разговори на премиерот Зоран Заев со руските комичари, на најавите за странски инвестиции, случајот „Рекет“…