ТД Кадис одбележува 30-годишен јубилеј

360
Компанијата ТД Кадис е основана од семејството Каленикови

Како една од првите приватни фирми во Република Македонија основана од семејството Каленикови, ТД Кадис денес одбележува 30 години успешна работа во бизнисот со продажба и сервисирање на автомобили.

– Горди на постигнатите успеси, општествено одговорни и хуманитарно посветени продолжуваме и понатаму по истиот пат со надеж дека наскоро ќе имаме можност и да наздравиме заедно за значајниот јубилеј. Останете безбедни и грижете се за вашето здравје – соопштуваат од ТД Кадис по повод јубилејот.