Реконструиран патот Берово-Струмица, инвестиција од 1,6 милиони евра

169

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов денеска ќе ја посетат Струмица, каде ќе извршат увид во активностите за реконструкција на регионалниот пат Берово – Струмица. 

Во реконструкција на регионалниот пат беа инвестирани 1,6 милиони евра.

Сугарески и Китанов ќе информираат и за претстојните активности за подобрување на патната инфраструктура во струмичкиот регион.