„Пежо“ ве подготвува за најубавиот период од годината. Време е за летни одмори! Покрај основните подготовки и припреми за Вашето летно уживање брендот „Пежо“ е повторно тука за вас!

Бидете подготвени и безгрижни при вашите патувања. Без разлика дали патувате сами или со вашето семејство или пријатели, безбедноста е на прво место. За да можете уште повеќе да уживате во Вашиот одмор, Брендот „Пежо“ понудува бесплатни летни проверки.

Вклучувајќи ги и следниве понуди:
– Промена на плочки од 2.800 мкд* (со вклучена работна рака)
– Сервисирање на клима уред од 1.500 мкд
Подгответе се за летото со специјалните понуди и услуги од Peugeot, со закажување термин на www.peugeot.mk или телефонски на 02/3111-000 – локација Бул.Трета Македонска Бригада, 1000 Скопје или 02/3096-900 – локација Скупи 6А, 1000 Скопје, а на располагање е и продажно-сервисната мрежа на следниов линк.

Понудата трае до 31.8.2021. Искористете го овој период за да се погрижите за Вашето возило.