Доколку сакате да се запознаете со моќните СУВ 2008, 3008 и 5008, Пежо ве очекува
во холот на Сити мол пред кафулето „Плеј кафе“

.

СУВ гамата на „Пежо“ се одликува со својата елегантна но истовремено и моќна и
робустна силуета со моќен преден дел, мачкаст изглед, флуидни и динамични линии,
дополнително нагласени со хромирани детали и целосно уникатен и единствен дизајн со ЛЕД светлата на задниот дел во форма на 3 лавовски канџи.

Ве повикуваме да го проширите границите на истражувањето, со највисока технологија. Влезете во сосема нова димензија и откријте го новиот 100% дигитален универзум.

Почнувајќи од 12 април, па во наредните 7 дена, ќе имате можност вистински да ги
доживеете овие моќни и робустни СУВ силуети со својот уникатен внатрешен и
надворешен дизајн.

Секој заинтересиран ќе има можност да добие соодветна понуда по моментална акциска цена која вклучува и 5 години гаранција како и 5 години бесплатно одржување.

Возачите никогаш порано не искусиле ваква просторна авантура.