„Пежо“ со блек фрајдеј понуда!

230

Од Еуроимпекс, генерален увозник за „Пежо“ во регионот, информираат за најновата понуда креирана за своите потрошувачи, за различни модели на возила, со конкретни цени, мотори, ниво на опременост и бои.

Креирани се посебни „Блек фрајдеј“ цени со цел да им излезат во пресрет на своите потенцијални клиенти и да имаат можност да заштедат и до 4.000 евра! Подготви се за старт со својот „Пежо“!

За нови импресии, нови сензации и нови авантури, добредојдени се во салоните на Еуроимпекс сите љубители на Брендот. Клиентите можат да изберат помеѓу Пежо 308, 301, 2008, 3008 и 508 по неодоливи цени!

Сите заинтересирани ги очекуваме во двата продажни салони на Еуроимпекс или кај овластената дилерска мрежа во Скопје, Тетово, Штип, Гевгелија и Битола каде ќе бидат целосно запознаени со моделите, техничките карактеристики, моторите, цените како и богатата опрема со која располагаат моделите во „Блек фрајдеј“ понудата.

Побрзајте, количините се ограничени. Понудата трае до 7.12.2020. Целата понуда можете да ја погледнете на следниов линк https://peugeot.mk/black-friday-2020