Фото: Игор Бансколиев

Од денеска од Скопје до Штип ќе се стигнува за само половина час, АМСМ информира дека, од денеска 5 јуни 2019 година, автопатот Миладиновци-Свети Николе – Штип е пуштен за сообраќај во двата правци.

АМСМ апелира до сите корисници да ја почитуваат поставената хоризонтална и вертикална сигнализација.

Наедно АМСМ упатува благодарност до сите граѓани кои во овие неколку месеци беа трпеливи во однос на користење на оваа автопатска делница.