Одлична новогодишна понуда за оптички интернет од „НЕОТЕЛ“

107

Поради исклучително големиот интерес за време на есенскиот период како и потребата од квалитетен интернет во овие периоди на онлајн настава и работа од дома, телекомуникацискиот оператор „НЕОТЕЛ, одлучи повторно да ја овозможи досега најдобрата промотивна понуда за оптички интернет.

Сега, сите заинтересирани за квалитетен интернет, можат да активираат стабилен и брз оптички интернет со брзина 50 мбс/50 мбс за само 790 денари месечно што ќе им овозможи стабилна врска потребна за активна работа од дома.
Секако, во оваа промоција, исклучително поволен е пакетот „Фибер 100“ кој сега има попуст од дури 600 денари на месечната претплата и сега изнесува 1.190 денари месечно што е особено атрактивно за оние на кои им е потребен симетричен оптички интернет за брзо преземање на  податоци како и за беспрекорен гејминг.

Воедно, имајќи ја во предвид состојбата, „НЕОТЕЛ“ им овозможува на сите заинтересирани да поднесат барање за склучување договор директно на веб-страницата, со што ќе го избегнат сега непотребното присуство во продажните места.
Повеќе детали проверете на следниот линк.