ИПА проектот „Сузбивање на сериозен криминал во Западен Балкан“ бара „асистент на проект/преведувач“

182

ИПА 2019 Проектот „Сузбивање на сериозен криминал во Западен Балкан” ги поканува сите заинтересирани и квалификувани кандидати да аплицираат за работното место „Асистент на Проект/Преведувач“.

Апликациите за оваа позиција ќе се прифаќаат од 28 септември до 11 октомври 2020 година.

За повеќе информации во однос на задачите, критериумите за евалуација, процедурите за селекција и контактите, ве молиме да го посетите следниот линк.