Компанијата „Еуроимпекс“, во Сити Мол на локација спроти кафулето Плеј кафе во периодот од 5-ти до 10-ти април ќе ги претстави најновите производи и понуди на брендовите „Valvoline“ и „Toyo Tires“.

Маслата „Valvoline“ ќе ве пречекаат со актуелна акција од моделот SynPower – висок квалитет на синтетичко моторно масло со дополнителни хемиски компоненти кои го намалуваат триењето и абењето на моторот. Погодно и за бензин и за дизел мотори.

Можете да ги најдете по цена од:
SynPower 10W40 = 1.150 мкд / 4L
SynPower 5W40 = 1.500 мкд / 4L
SynPower 5W30 = 1.800 мкд / 4L

А истовремено ве пречекуваат и со целата палета на синтетички, полусинтетички и конвенционални моторни масла за долготрајност на вашиот мотор.

Додека пак „Toyo Tires“ на самата локација ја нудат целата палета на летни гуми за најразлични потреби. Од гуми за патнички возила, премиум и луксузни лимузини, комерцијални возила, спортски и SUV возила, како и off road гуми за екстремни услови на теренот.

А секако можете да добиете и посебна понуда како дел од моменталната летна акција на „Toyo Tires“ Летни гуми со -30% плус бесплатна монтажа и балансирање. За сите купувачи нудат и изненадување поклон „Toyo Outdoor сет“.

На самата локација на располагање се одговорни лица од „Еуроимпекс“ кои детално ќе ви ги презентираат производите и ќе ви дадат соодветна понуда согласно вашите потреби.