Берзата во Њујорк ја доби првата жена-директор

514

Стејси Канингем е првата жена – директор на берзата во Њујорк.

Доскорешната оперативна директорка на најголемата берза во светот ќе го замени Томас Фарли на чело на берзата, кој заминува да биде директор на инвестициската компанија Фар Поинт.