13.8 C
Skopje
22.9.2021 - 4:59

Чај од нане против мигрена и „нервозен“ желудник

Mедицински совет Многу луѓе пијат чај од нане затоа што уживаат во неговиот вкус, а исто така има многубројни здравствени придобивки. Чајот од нане може...

Мини-аптека за патување

Без оглед каде патувате, секогаш треба да носите мини-аптека, во која ќе се најдат лекови и прибор за акутни состојби, за евентуални хронични болести,...

Колку вода треба да пиеме во текот на летните месеци?

Хидратацијата е важна за зголемување на нивото на нашата енергија, ги подобрува физичките можности и ја намалува главоболката. Луѓето во текот на летото се...

Медицински совет

Неколку причини за белите дамки на ноктите Често ви се појавуваат бели дамки на ноктите, а не сте сигурни зошто се случува тоа. Има повеќе...