9.8 C
Skopje
27.11.2021 - 23:49

Украсување на домот со шарени чинии

Покрај тоа што даваат доза на боја и текстура, шарените чинии изгледаат многу оригинално и му даваат на вашиот простор печат на нешто само...

Природа во домот

Трендовите се менуваат од година на година. Некои брзо се забораваат, некои се враќаат, а некои се надградуваат со текот на годините. Но присуството...

Скандифорнискиот стил е полн погодок

Минималистичкиот скандинавски стил на декорација е популарен со години, а негов голем ривал е пошарениот опуштен калифорниски стил. Но не мора да се одлучите...

Училишната табла хит во ентериерот

При украсување на ентериерот, еден од најпредизвикувачките моменти е сликањето на ѕидовите. Сите други детали подоцна зависат од тоа која боја ќе ја изберете....