„Винер осигурување“ без „Сигма“


Други вести
Највести
  • Читани
  • Коментирани
  • Оценувани
Коментари и дебати
Дарко Јаневски
Александар Македонски, Словените и Киро Глигоров
Јанлаш бил тој што мислел дека наместо да се помири со пензионирањето, и мирно, со бројчаник во рацете, низ умот да ги прелистува сцените од времињата што изминаа, Глигоров нема одново да им се најде на соседите. „Ние сме Словени ...
 
м-р Александар Спасеновски
Логиката на новиот државен грб
Односот кон новиот државен грб говори за нашата тесноградост, односно широкоградост, односно за тоа дали сакаме да ги прифатиме како свои сограѓани и оние кои мислат поинаку од нас или не сакаме ...
 
Васко Костески, Битола
Црвената Црвенкова линија
За линиите. Во оваа прилика на кратко ќе ги коментирам линиите од политички и воен аспект. Во воената терминологија покрај сите други линии можеби најважно место има „линијата на последна одбрана“, од каде што нема повлекување ...
 
 Печати | Прати ја страницата | Врати се назад
 
 

„Винер осигурување“ го почна своето ребрендирање, со што ќе се избрише и последното обележје од старата „Сигма осигурување“. Компанијата „Винер осигурување“ е во сопственост на „Винер штедише“ од Виена, која постои 180 години и има осигурителни друштва во 23 земји, со 23.000 вработени

 
 
  
- Ребрендирањето не значи само промена на име или боја. Значи промена на стандарди што ги има на осигурителниот пазар. Ќе покажеме што значи брендот „винер штедише“ за Македонија, а тоа е квалитет, сигурност и подготвеност - вели Зоран Нарашанов, генерален менаџер на „Винер осигурување“.  
   
 
 
   
   
   
     
сподели на пинг    
 
   
Веста е прочитана: 110          Оценка: 3,5  
   
    Оставете коментар

Правила за објавување на коментарите
 
   
 
  Powered by Nova Makedonija